dilluns, 26 d’octubre del 2020

EL COL.LEGI POMPEU FABRA ENS PRESENTEM

Hola nens i nenes del col.legi Santa Anna, som els nens i les nenes del col.legi Pompeu Fabra de Salt.

Nosaltres vivim en una ciutat al costat de Girona i la nostra escola  és aprop  de les Deveses de Salt, un lloc molt conegut de la nostra ciutat on molta gent hi va a passejar i a fer exercici.

Aquest any a la nostra escola hi ha hagut canvis, ja que a  Educació Infantil els alumnes de P4 i P5  estem barrejats. És una experiència nova i de moment ens hi anem adaptant. 

També hem canviat el nom de les classes. Ara a P3 ens diem la classe dels COLORS i som 25 alumnes, les altres dues classes es diuen CASTELLERS i GEGANTS i som 24 alumnes a cada una. Com que a Salt hi ha tradició de gegants i castellers per això hem posat aquest nom.

Aquest any pel projecte 3estacions tornem als orígens de quan es va formar el projecte i treballarem els ARBRES del nostre entorn, ja que tenim les Deveses ben aprop. Us hem de dir que els nens i nenes de P3 estudiarem un dels arbres del pati.

Parlant entre tots del per què  al nom de 3estacions, hem vist que són les tres estacions que venim a l’escola. I que la quarta estació és l’ estiu que és quan anem a la platja.

Esperem que aquest curs es pugui portar a terme el projecte durant tot l’ any. 

Fins aviat.

A continuació us posem les fotos de les nostres classes.

P3 LA CLASSE DELS COLORS 


P4 I P5 LA CLASSE DELS CASTELLERS 


P4 I P5 LA CLASSE DELS GEGANTSCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada