dijous, 20 de maig del 2021

EL NOSTRE ENTORN A LA PRIMAVERA

Hola nens i nenes de l'escola Santa Anna, ja som aquí per ensenyar-vos les activitats que hem portat a terme durant aquest trimestre a la nostra escola.

Aquesta vegada us pengem un sol àlbum on hi veureu tot el que hem fet.

Els nens de la classe dels Colors ( P3) hem sortit al pati a veure com estava el nostre arbre. Hem vist que li han sortit moltes fulles i que fins i tot ja n’hi ha alguna per terra perquè el vent les fa caure. 

  • Hem ben mirat i tocat l’ arbre
  • L’ hem dibuixat i hem jugat amb les fulles

Els nens de la classe dels Castellers i els Gegants ( P4  i P5) hem anat una altra vegada passejant fins les Deveses a veure el nostre arbre:

  •  Aquesta vegada hem vist que al nostre arbre li han sortit moltes  fulles de color verd, sembla que hagi crescut i tot! Són tan alts que semblen gegants. Ens costa molt veure on acaba, ja que hem d'aixecar molt el coll per veure-l bé.
  • Un cop hem arribat i després de ben mirar-lo ens hem assegut al seu voltant i l'hem començat a dibuixar. Ens hem fixat com són les fulles i fins i tot n'hem pogut observar alguna que el vent ha fet caure.  Ens han quedat uns dibuixos molt bonics, per això us els volem ensenyar.

Si cliqueu a la foto, podreu veure totes les fotos que us hem preparat..
Esperem les vostres preguntes ben aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada